Geen categorie, Ik zei 't toch!

Ik zei ’t toch! 2018 was geweldig!

We hebben een nieuwe Jomanda. Een Nostradamus. Een echte meestervoorspeller. Niek Neuij wist vorig jaar al wat er in 2018 ging gebeuren. Hij zei ’t toch!

Ranking

De tulpenmanie regeert eind 2017. Allemaal naar de crypto’s. Een flink deel van de waarzeggers, waaronder Niek, ziet de krach aankomen. De bitcoin is nog ‘maar’ 3500€ waard. Helaas pindakaas.

bitcoin

En onze sporters? Niek ziet het goed. We blijven trots op Max en Tom, toch worden ze terecht geen Sportman van het Jaar. Tom doet het minder goed dan in 2017 en Max doet het niet beter. Net als de schaatsers overigens, die evenveel gouden plakken halen als vier jaar eerder. En dat PSV kampioen werd? Dat lijkt na de vloek van Bryan Smeets een zekerheidje.

Onze sporters deden niet mee aan het WK Voetbal. Toch ging het door. In 2017 denkt zelfs Niek dat Duitsers kunnen voetballen. Daar winnen wij nu zelfs van. Net als van wereldkampioen Frankrijk trouwens. We tellen weer mee!

WK.png

Politiek lijkt 2018 een bewogen jaar. Schijn bedriegt. Gele hesjes, Women’s March, een referendum. Het maakt niets uit. Rutte 3 en Trump hobbelen lekker door, al zit Halbe in de dasja. Het volk stemt tegen de sleepwet. Alweer moet er een inlegvel aan te pas komen. Exit referendum.

 

En de showbizz? Iedereen en zijn moeder gaat dood, behalve de Stones. Die zijn weer aan hun laatste tournee bezig. Net als Waylon.

 

Alle weer komt door klimaatverandering, weten we inmiddels. De extreme kou in maart en de hete, heerlijke zomer. Allemaal onze schuld. Gelukkig gaat Rutte 3 dat allemaal oplossen en krijgen we vanaf nu alleen nog maar kwakkelwinters en zomers. Dat maakt voorspellingen over het weer wel zo makkelijk.

 

Nederland is niet langer het gidsland van Europa. We bungelen een beetje achteraan qua Islamitische aanslagen. Vanaf 3 september doen we ook mee, een echte aanslag op het CS in Amsterdam. Gelukkig had de politie de dader al snel in het snotje en word erger voorkomen.

Aanslag

Hoe wordt 2019? Net zo geweldig als 2018? We zien het wel, we zullen het wel beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s