Blogs, Geen categorie, Ik zei 't toch!

Ik zei ’t toch!

December is de maand van rituelen. Je maakt surprises, koopt een kerstboom, bakt oliebollen, knalt vuurwerk en vult jouw Top 2000-lijst in. Paragnosten doen hun voorspellingen voor het nieuwe jaar. In de krant staat een lange lijst van overleden beroemdheden en andere gebeurtenissen uit he tafgelopen jaar.

Komende december komt er een ritueel bij. Je doet jouw voorspellingen voor het nieuwe jaar in het platform Ik zei ’t toch! dat we aan het ontwikkelen zijn. Haalt Donald Trump de Kerst 2018 als president? Welke nog levende Rolling Stone  gaat als eerste dood? Wordt Feyenoord weer kampioen? Wint Oranje de uitzwaaiwedstrijd tegen België? Krijgen we een kabinet in 2018? Dat soort voorspellingen. Het platform houdt een klassement bij met de jaarvoorspellingen en wekelijks komen er nieuwe vragen bij. Zodat we aan het einde van 2018 weten wie de Jomanda van Nederland is.

Een idee hebben is niet moeilijk, de crux zit in de uitvoering. Samen met Jeroen van Houtsmatisering en Thijs van Ha! Marketing hebben we  het Minimum Viable Product live gebracht. Via agile principes verbeteren we de applicatie tot een nog beter werkend platform tijdens de lancering in december 2017.

Als je van spelletjes en voorspellen houdt, kun je nu al meedoen. Like onze Facebook-pagina Ik zei ’t toch! Maak een account aan op www.ikzeittoch.nl en voorspel of Dumoulin de Giro en Ajax de Europa League wint. Want alleen als je het bij ons goed voorspelt, kun je nog met goed fatsoen de quote Ik zei ’t toch! gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s